Guvernul roman a promis ca va asigura slujbe pentru someri pe perioada crizei financiare.Ele vor fi oficiate de preoti , episcopi si mitropoliti.

***************

– Câte persoane lucrează în biroul acesta? – Cu şef cu tot , cinci. – Deci, fara şef, patru? – Aa, nuuu … fără şef nu lucrează nimeni.

***********

Gavriil Stiharul pune o întrebare la Radio „Bravos Bucureşti” : G.S. : – Este adevărat că salariile profesorilor au fost majorate în luna octombrie 2008 cu 50% ? R.B.B : – Teoretic, da. Dar nu în luna octombrie 2008, ci în luna mai 2010 ; şi nu cu 50%, ci cu 25 % ; şi nu au fost majorate, ci diminuate. G.S : – „Bravos Bucureşti”, unde vă e originalitatea ? Schema asta aţi împrumutat-o de la Radio Erevan, după faimosul banc ce a făcut înconjurul lumii pe timpul Uniunii Sovietice: „E adevărat că la Moscova li se oferă cetăţenilor automobile Mercedes ?”. „În principiu, da. Dar nu la Moscova, ci la Leningrad ; şi nu automobile Mercedes, ci automobile Lada ; şi nu li se oferă, ci li se confiscă … ” R.B.B : – Teoretic, da. Numai că la noi nu e banc.

**********

Iese seful companiei din biroul sau si striga in gura mare: − Eu am spus sa nu va vad fumind in timpul orelor de lucru! La care seful iritat primeste raspuns: − Dar cine a spus ca noi lucram?

**********

Pentru cei preocupati de greutate, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii. Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii conflictuale despre nutritie. 1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii. 2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii. 3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii. 4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii. 5. Nemtii beau foarte multa bere si consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii. CONCLUZIA: Mancati si beti tot ce vreti. Se pare ca faptul ca vorbiti engleza e ceea ce va omoara.

Reclame