In noaptea nuntii, tanara pereche se retrage in dormitor si ea ii spune proaspatului sot: − Dragul meu, e timpul sa-ti spun ceva… eu nu stiu sa fac nimic, nu am nici cea mai mica idee… − Nu-ti face griji iubita mea, dezbraca-te, culca-te pe spate, stai relaxata, deschide picioarele si restul fac eu… − O nu, prostut mic… sa fac sex stiu… m-am referit la gatit, spalat, calcat…

************

O pereche, sot si sotie, pleaca in vacanta pe un lac unde se putea pescui. Lui ii placea sa pescuiasca in zori, ea adora lectura. Intr-o dimineata, el se intoarse dupa cateva ore de pescuit si hotari sa traga un pui de somn. Desi lacul nu-i era familiar, ea se hotari sa iasa cu barca. Vasli putin, apoi relua lectura. Dupa putin timp, apare paznicul in barca lui: − Buna ziua, ce faceti aici? − Citesc, raspunse ea, desi gandea ca e evident. − Sunteti intr-o zona unde pescuitul este interzis! − Dar nu pescuiesc, nu se vede? − Da, dar aveti tot ce va trebuie. Trebuie sa ma urmati si va trebui sa va amendez. − Daca o faceti, va denunt pentru tentativa de viol. − Dar nici macar nu v-am atins! − Da, dar aveti cu dvs. tot ce va trebuie!

************

ntr-un cort de soldati mare zarva… Vine comandantul… − Ce se intampla aici? − Sa traitzi! Soldatii, din lipsa de femei se f*t cu perna! − Bine! Cei care s-au f***t cu perna maine, la raport!!! A doua zi toti erau la raport in afara de unul. − Bravo, soldat!!!Cum te cheama? − Perna Violatu’, sa traiti!

************

Un om obosit face popas la o casa. Batrana care il primeste ii spune: − Ori dormi in camera cu mine, ori in camera lui Bebe. Sta asta si se gandeste:”Mai bine dorm cu baba, ca bebele plange si poate nu pot sa ma culc” Dimineata, dupa ce se trezeste, apare o blonda superba si zice: − Eu sunt Beatrice, dar toata lumea imi zice Bebe. Dumneavoastra cine sunteti? − Regele tampitilor!

**********

Un camion militar se impotmoleste in noroi. Din intimplare trece pin zona un Jeep cu 4 ofiteri care se dau jos si imping camionul ca sa iasa din noroi. Dupa ce se umplu din cap pina in picioare de noroi, reusesc sa scoata camionul din mocirla. La care unu dintre ofiteri il intreaba pe sofer: − Al dracului ce greu camionul asta! Ce transporti in el? − 20 de soldati!

*****************

Iese Leul nervos din vizuina si se repezi la vulpe:

…Ia spune draga, cine e regele animalelor ?

− Tu, tu, tu esti, maria ta, se lingusi vulpea. .

Mai merge si da peste lup:

− Ia zi gustere, cine e regele animalelor, ca-ti mananc ficatii acu’!

− Doar tu, Maria ta, zice lupul, galben de frica.

Mai merge el… Intr-o poiana elefantul manca linistit niste iarba:

− Ia zi ma, umflatule, cine e regele animalelor, ca-ti scot inima si ti-o arat .

Elefantul il prinde cu trompa de cap, il izbeste de vreo 3 copaci si-l lasa lat in mijlocul drumului, pascand in continuare netulburat. Dupa juma de ora de lesin, Regele se trezi mormaind:

− Frate… daca nu stii, nu stii si gata, nu trebuie sa devii violent acu’..

**************

Nevasta lui lon, Maria este surprinsa de acesta facînd sex cu amantul ei.
În graba mare îi spune:
− Ascunde-te în spatele televizorului, imediat! lon porneste televizorul si-si soarbe obisnuita bere. Sarmana nevasta nu mai stia cum sa-l faca pe barbatu-su sa iasa din camera. În cele din urma, striga din bucatarie:
− loane, vino repede sa vezi ce ciudatenie mi s-a întîmplat! Am scapat o farfurie de portelan pe jos si mi-a sarit înapoi în mîna, intacta!
− Asta-i nimic! striga din camera sotul. Adineauri un jucator a fost penalizat cu cartonas rosu si eliminat de pe teren si a iesit tocmai pe aici, pe lînga mine!!!

****************

Un bat de chibrit ii spune altui bat de chibrit(deja ars):
− Daca esti prost!Ti-am zis de o mie de ori sa nu te mai scarpini in cap!

**********

Petre, cioban de meserie, era in armata. Ii trimite un plic sotiei, in care era un desen. Pe foaie erau desenate o floare, doi copii, o fantana, un soare si o baba. Sotia a descifrat desenul:
− Floareo, ai grija de copii sa nu cada in fantana, ‘tu-ti soarele ma-tii!

Anunțuri