Fetele din ziua de azi în liceu învaţă doar două litere şi două cifre: A4 şi X5, începînd cu facultatea învaţă încă două cifre şi o literă: Q7 şi X6. Din cauza crizei financiare, începînd cu anul universitar 2010-2011, se va schimba programa la facultăţi şi se vor învăţa alte patru litere: RATB.

********

Două prietene stăteau de vorbă. − Te-ai uitat vreodată în ochii soţului tău în timp ce făceai sex? − Da. − Şi ce mutră avea? − Stătea în uşă ca prostul!…

**********

Intrebari puse de femei in timpul meciurilor a. astia cu cine joaca? b. Pot sa schimb pe Acasa? c. Auzi, Figo e casatorit? d. Tie care tricou iti place mai mult? e. Aia care n-au mingea de ce fug? f. Te intereseaza si prelungirile? g. Cate reprize sunt in total? h. Aia de ce joaca asa de dur? i. Daca in spatele portii este plasa de ce nu se pune si in jurul terenului? j. Cit de inalt se poate lovi cu mingea? k. Arbitrul are voie sa joace carti in timpul meciului? l. De ce toata lumea fuge in cealalta directie dupa ce au dat un gol? m. Vrei sa vorbesti cu mama la telefon? n. Ce crezi, cand vom avea timp sa mergem undeva in vacanta? o. Ma mai iubesti?..

************

PERLE CONNEX

„Dau sa formez ,se aude pic-pic, pic-pic iar receptoru cade de pe ecran si-mi apare din nou RO CONNEX…” „….Don’soara, io am scos cartela din telefon si am pus-o pe masa….si am pus ibricu’ fierbinte pe ea si s-a topit…..acu’ ce fac…?” „Connex, v-ati prostit?” intrebarea unui client…. Serv. clientii: factura dumneavoastra nu s-a emis inca, bla, bla…. El: domnisoara, factura este ptr. mine ca ciclul, cum nu vine cum incep sa ma ingrijorez… ” Buna seara domnule! Care este domnule codul meu fox? − Ce tip de telefon aveti? − Mobil ! – …Spuneti-mi, va rog, cand ati facut ultima incarcare a cartelei dvs.? – Ieri seara. Am tinut-o vreo 4 ore la incarcat. ”…de ce ne dati tarifele in centi DACA ABONAMENTUL E IN DOLARI?! “ ” Vreau sa vad ce limbi imi ofera telefonul, ca nu stiu cate limbi imi da….” ”duduie!!! daca vorbesc mai mult , stiti eu am abonament de 5 cocosei, in cat timp se consuma cartela SIM?” − D-na eu fusei dusa p’afara si aparu un plic pa’ telefon. Da’ nu umbla nimeni la el. Noi am mai sunat la dumneavoastra si ne-ati dat o formula cu stelute. Am cautat-o acuma’ am pus stelutele si nu dispare d-na , nu dispare plicu’… − Inseamna ca ati primit un mesaj… − Da nu umbla nime la el… – Ce aparat este? – Gesem (GSM) d-na … ”Ziua buna, as dori si eu sa-mi camuflez numarul !” . ‘pina la ce inaltime am semnal? Vreau sa sar cu parasuta, si…’ Sar’ma, mi-apare si mie o scrisoare pe ecran….spuneti-mi cum pot sa intru in contact cu ea…..? Dom’le, eu va fac scandal! Si voua si lui! Il sun pe barbatul meu si-mi raspunde una cu nu stiu ce limbi straine….Ce treaba are el cu aia …cu limbile? ..!?! (.dupa mai multe intrebari…era serv. de mesagerie vocala Orange…) Domnule draga, am tastat si eu codul pin, si mi-o zis ” codul pin erodat ”

***********

I: Ce sunt fluierul piciorului si degetele mici de la picioare? R: Dispozitive de gasire a mobilei pe intuneric.

**************

Un baiat de 15 ani iese alergand dintr-un cinematograf, unde tocmai vazuse un film porno. Plasatorul il opreste si-l intreaba: -De ce fugi? -Mama mi-a spus – raspunde baiatul – ca daca ma voi uita vreodata la un lucru rau, ma voi transforma in stana de piatra – si vad ca deja a inceput sa se intample lucrul asta.

Anunțuri