Foc, aer, pamant, … lipseste apa, insa o poti simti in vocile lor, …. timp, puritate, DIVINITATE … un tablou aproape complet

****************

So close, no matter how far
Couldn’t be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters

******************

Orice comentariu despre fenomenul Michael Jackson nu poate sa duca decat intr-un singur loc ,el a fost si va ramane numarul 1 in muzica pe care a construit-o in tumultoasa sa viata.Hiturile produse de el,scenografia pe care o realiza,miscarile sale unice ce provocau tipete de bucurie si extaz in concertele sale ne amintesc de ce am pierdut noi ca oameni.

******************

Fara cuvinte…  Astfel de oameni fac muzica frumoasa, nu mai e nevoie de nimik , asculti si taci ca sa nu pierzi din minte refrenul… Oricum nu stiu ce superlative s-ar potrivi unei astfel de voci. Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

*************************

POVESTE DE IUBIRE !
FIECARE IUBIRE ARE POVESTEA EI SI CHIAR DACA ESTE TRISTA, RAMANE FRUMOASA AMINTIREA DRUMULUI PARCURS IN DOI !

*****************

Poate ca vad totul cu alti ochi acum, dar am invatat sa ma bucur de orice piesa care merita. Piesa asta va dainui mereu, cu toate ca vor trece ani si ani.

************

Va invit din nou sa ascultati piesa, sa va pierdeti printre ganduri si berile reci de pe masa si sa apreciati in continuare munca depusa de aceasta trupa legendara.

*******************

Din punctul meu de vedere ,cea mai buna balada rock romaneasca

VA URMA

Reclame